Over ons

Onze onderneming

In 1997 is de heer B.H. Beekhuis de onderneming Beekhuis Registeraccountants gestart in Bunschoten. Beekhuis Registeraccountants is een jonge en platte organisatie actief in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van financiële dienstverlening.

Onze visie

Topprioriteit van Beekhuis Registeraccountants is het op een efficiënte wijze verlenen van kwalitatief hoogwaardige financiële diensten met toegevoegde waarde voor de ondernemer. U wilt ondernemen en wij ondersteunen u bij uw administratieve en financiële vraagstukken.

Het speerpunt van het kantoor ligt op het gebied het vervaardigen van managementrapportages waardoor de authentieke taak van de accountant als bijzaak dient. In managementrapportages worden de cliënten direct gewezen op de sterke en minder sterke kanten van de onderneming en wordt naar aanleiding hiervan in samenwerking met de cliënt actie ondernomen.

Het kantoor werkt op basis van wederzijds vertrouwen en respect waarbij op basis van gelijkheid met de cliënt wordt samengewerkt.

Onze aanpak

Bij Beekhuis Registeraccountants willen wij u als ondernemer ontzorgen. Dit doen wij door onze deskundigheid en betrokkenheid in te zetten om u te ondersteunen bij uw administratieve en financiële vraagstukken. Dit doen wij door u te begeleiden en te adviseren. Wij zetten onze aanwezige kennis binnen ons kantoor in om u zo goed inzicht te geven in uw ondernemingen en om de juiste beslissingen te kunnen maken. Hierbij kan het gaan om het opstellen van een jaarrekening, het doen van fiscale aangiftes, een bedrijfsfinanciering, de loonadministratie of advisering.

Onze mensen

De vakkundige medewerkers van Beekhuis Registeraccountants staan dagelijks voor u klaar. Of dat nu is als administrateur, accountant, adviseur of controller. Wij zullen de taken van de ondernemer verlichten en aanvullen.